För att vara rätt person för oss så måste du ha en outsläcklig passion för marknadsstrategi samt vara en förebild och talang inom området. Du brinner för att hjälpa företag i sin strategiska marknadsanalys och stödja utvecklingen av deras marknadsstrategi. För att lyckas med det så är du en mästare på att balansera öppen lyhördhet med exceptionell kommunikation; innovativt tänkande med skarp analys; och snabbfotad flexibilitet med en strukturerad process.

ÄR DU RÄTT FÖR VÅR KUND?

Vi vill genom våra tjänster ge kraft åt våra kunder att vara innovativa, utvecklas och nå sin fulla potential i marknaden. Vi sätter deras intressen först och vårt mål är att hjälpa dem att nå sina mål. Vi lyckas enbart om våra kunder lyckas. Denna inställning måste vara en kärnvärdering hos dig för att du ska kunna vara rätt person för vår kund.

Har du rätt kompetens?

En väl utvecklad förståelse för hur olika marknader fungerar och hur man arbetar med marknadsstrategi får man inte genom studier eller arbete med rådgivning. För att ha rätt kompetens för oss så behöver du ha en relevant egen erfarenhet av att ha befunnit dig i samma läge som våra kunder och med framgång skapat tillväxt i olika marknader. Som entreprenör, VD, marknadschef eller i andra roller med ansvar för utveckling och strategi i marknaden.

ÄR VI RÄTT FÖR DIG?

Vi tror att man presterar och mår bäst när man har ett eget ansvar att nå sina mål, på det sätt som fungerar bäst för en själv. Vi brinner för att hjälpa företag i marknadsstrategiska frågor och är övertygande om att vår metod är överlägsen i kvalitet och användbarhet. Vi värderar inte arbete i mängden timmar. Tvärtom. Vi värderar arbete i uppmärksamhet, kvalitet och resultat. Vi tycker att kvalitet ska genomsyra allt vi gör, säger och lämnar ifrån oss.

Låter det rätt? Skicka in en spontanansökan!